Crop top, 90’ların göbeği açık tişörtlerin günümüzdeki halidir. Birkaç yıldır kadın giyiminde moda olan crop top üstler, kadınlar tarafından sevilerek kullanılıyor. Crop top büstiyer, crop top body, crop top sütyen ve crop top kazakların yanında piyasada artık crop top gömlek bile bulmak mümkün.

 

Crop top modasına dahil olmak istiyor ama çekiniyorsanız iç giyimle başlamanızı öneririz. Crop top sütyen, crop top büstiyerler, crop top akımını yakalamanızda yardımcı olabilir. Crop topun rahatlığı ve özgürlüğüne iç giyimde tecrübe ettikten sonra body ve tişörtlerle devam edebilirsiniz.

 

Crop Top Kombin Önerileri

 

Comm Ci, crop topu konforla harmanladı. Comm Ci, crop top sütyen, body ve bluzlar ile üst bedeninizi toparlayan ve şık görünmenizi sağlayan özel parçaları özenle üretiyor.

 

Sokak stilinin ve sportif giyimin vazgeçilmezi haline gelen crop top bodylerinizi en güzel kombinlerde nasıl kullanırsınız?

 

Spor yaparken rahat hareket etmenizi sağlayan Comm Ci Lotus Derin V Yakalı Kadın Crop Top Siyah Bluz ile Comm-Ci Flora Süper Yüksek Siyah Cepli Taytı birlikte kombinleyerek monokrom şıklığın keyfini sürebilirsiniz.

 

Siya crop top bluzlerinizin üzerine pudra renkli oduncu gömleği, altına Comm Ci Siren Bol Paça Siyah Pantolonu giyerek günlük şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

Comm Ci Opal Cepli Bağcıklı Uzun Pantolon üzerine Lotus Derin V Yakalı Kadın Ekru Crop Top Bluz kombini ile şık ve sportif bir kombin oluşturabilirsiniz.

 

Yüksek Bel ve Crop Top Uyumu

 

Crop top bluz, crop top tişörtlerinizi yüksek bel pantolonlar ile giyerek şıklığınızı ikiye katlayın. Zıtlıklardan doğan şıklığın keyfini sürebileceğiniz en zahmetsiz kombinler; yüksek bel pantolon ve crop top parçalardan oluşur.

 

Yüksek bel, İspanyol paça siyah pantolon ve pudra crop top bluz kombininizi krem bir hırka ile tamamlayabilirsiniz.

 

Yüksek bel toparlayıcı tayt, crop top bluz ile spor yaparken şıklığınızdan ödün vermek zorunda kalmazsınız.

 

Şubat 24, 2023