Kombinlerin kurtarıcı parçası tişörtler, erkek giyiminde olduğu kadar kadın giyiminde de vazgeçilmezdir. Her kadının gardırobunda kendine yer bulan tişörtler, konforlu olduğu kadar şık da durmalıdır.

Tişört Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Şık ve konforlu bir tişört için dikkat etmeniz gereken bazı küçük detaylar vardır.

  1. Pamuklu Kumaş

Gün boyu sizinle olacak tişörtlerinizin konforlu olması önemlidir. Bu yüzden cilt sağlığınızı koruyan ve gün içerisinde iyi hissetmenizi sağlayan kumaşları tercih etmeniz önemlidir. Pamuklu kumaş tişörtler için en idealidir. Tişörtünüzdeki pamuk oranı ne kadar yüksekse o kadar rahat edersiniz. Çünkü pamuklu kumaş hem yumuşak dokusu hem de terlemenizi engelleyen nefes alan yapısıyla her zaman rahat etmenizi sağlar.

  1. Bedeninize uygun olanı seçin

Tişörtünüzle şık olmak için her zaman bedeninize ve stilinize uygun olanı tercih edin. Bol parçalarla daha özgür hissediyorsanız oversize kesim tişörtleri tercih edebilirsiniz.

  1. Dikiş ve Baskı Kalitesine Bakın

Tişört alırken dikiş ve baskı kalitesine dikkat edin. Uzun süreli kullanım için dikişlerinin sağlam, baskının kaliteli olması gerekir.

Tişörtle Şık Kombinler Nasıl Yapılır?

Basic tişörtleri kombinlerinizde tuval olarak kullanabilirsiniz. Acasia Organik Pamuk Uzun Kollu Kadın Siyah T-Shirt ile siyah kot pantolonunuzu kombin yaparak günlük şıklığın tadını çıkartabilirsiniz.

Daha iddialı ve sportif kombinler için Comm-Ci Celesta Vortex T Shirt ile taytlarınızı birlikte giyebilirsiniz.

Tunik model tişörtler ile taytlarınızı birlikte giyerek hem spor yapabilir hem de günlük şıklığınızı koruyabilirsiniz.

Yüksek bel ekru kot pantolon, Comm-Ci Luna Tek Omuz Pamuklu Siyah Bluz ve topuklu ayakkabı ile günlük şıklığınızda konfordan vazgeçmenize gerek kalmaz.

 

Mart 02, 2023