Spor severlerin en sevdiği parçalardan bir tanesi de cepli taytlardır. Comm Ci spor taytları spor yaparken alt gövdenizi toparlar. Toparlayıcı yapısıyla sakatlanmaların önüne geçen Comm Ci spor taytları, cep özellikleri ile kadınlara efektif kullanım olanağı sunar.

 

Kadın spor giyiminin vazgeçilmezi taytlar, cep özellikleri ile hayatı kolaylaştırıyor. Koşarken cep telefonu, anahtar ve kimlik gibi öncelikli eşyalarınızı yanınızdan ayırmanıza gerek kalmıyor. Cepli spor tayt ile spor salonunda kişisel eşyalarınızı kilitlediğiniz dolabın anahtarını kaybetme kaygınızın da önüne geçebilirsiniz.

 

Neden Cepli Tayt?

 

Cepli taytlar spor yaparken kişisel eşyalarınızı yanınızda taşıma kolaylığı sağlar. Cep telefonu, kulaklık, anahtar, kart ve kimlik gibi yanınızdan ayırmak istemediğiniz parçalar her an sizinle kalabilir.

 

Cepli Tayt Rahat Mı?

 

Piyasa birbirinden farklı cepli tayt modellerini bulabilirsiniz. Bel hizasına eklenen fermuarlı cep bölmesine sahip taytlar kullanım açısından pek sağlıklı olmayabilir. Taytınızda kullanım kolaylığı sağlaması için eklenen cebin, hareketlerinizi engellememesi gerekir. Bazı tayt modellerinde cepler aynı pantolonlardaki gibi kalça kısmına eklenmiştir. Bu tip modeller günlük kullanım için ideal olabilir, lakin egzersiz esnasında konfor sağlayamayabilir. Konforlu ve kullanışlı cepli tayt modelleri için Comm Ci modellerini inceleyebilirsiniz.

 

İşte bu yüzden Comm Ci, cebin içeresine koyduğunuz parçaların hareketinizi kısıtlamaması için cepli taytları özenle olarak tasarlar. Genellikle üst basen yanlarına yerleştirilen cepler, koşarken ya da hareket ederken sizi rahatsız etmez. Ayrıca hareket halindeyken cebinizden bir şey almak istediğiniz zaman ulaşmanız kolay olur.

 

 

Comm-Ci Flora Süper Yüksek Cepli Tayt ile spor yaparken kıymetli eşyalarınız yanınızda taşıyabilirsiniz. Bele yakın, basen yanında yer alan cep ile hareket ederken cebinizdeki eşyalar sizi rahatsız etmez. Esnek ve sıkı kumaşı sayesinde cebe koyduğunuz eşyaların düşme riski yoktur. Siz hareket ettikçe sizinle beraber hareket eden taytınız sayesinde cebinizin varlığını bile unutabilirsiniz.

 

Mart 15, 2023