Bugünlerde moda dergilerini karıştırdığınızda ispanyol paça taytları çok sık görmekteyiz. Mağaza vitrinlerinde ve reyonlarda sıkça karşımıza çıkan bol paça tayt modeli artık kadınların vazgeçilmez günlük kıyafetleri arasına girdi. Rahatlığın temsili olan taytlara, daha fazla kombinlerinizde yer verebiliriz. Gelin, son zamanların en dikkat çekici parçalarından olan bu tayt modelini birlikte inceleyelim. Moda sektörünün düzenli olarak geriye döndüğünü ve eski parçaları modern kombinlere uyarladığını biliyoruz. Bunun son örneği : İspanyol paça taytlar. 1970’li yılların temsili İspanyol paça pantolonlar, birçok kişi tarafından hala tercih ediliyor. Tarzın devamı olarak İspanyol tayt kullanımı da hızla yaygınlaşmaya başladı. Neredeyse her markanın renk renk İspanyol paça tayt modelleri mevcut. Fakat ufak bir sorun var. Alışılmış tayt modellerini dahi kombinlemekte sıkıntı çekenler, “İspanyol paça tayt nasıl kombinlenir?” sorusunu merak ediyor. Gelin şimdi bunun cevabını verelim ve küçük ipuçlarını paylaşalım.

İspanyol Paça Tayt Kombinleri

İspanyol paça tayt ilk kez kullanılmaya başlandığında, bol paça tayt düşüncesi birçok kişiye ilginç gelmişti. Fakat devamında, esas önemli olanın doğru parça ve doğru kombin olduğu anlaşıldı. İspanyol paça tayt kombinleri, her tarza uyarlanabilir örnekleriyle karşılaşmaktayız.

Eğer siz de dolabınızda daha önce yer vermediğiniz bir parça için yer açmaya hazırsanız doğru yerdesiniz. İşte İspanyol paça tayt kombinleri için önemli detaylar;

Taytınızın paça boyu size uygun olmalıdır. İspanyol taytların topuğunuzu göstermemesi gerekmektedir.

Yere değmeyecek uzunlukta olmaları gerektiğini unutmayın. Ne çok kısa ne de çok uzun olmamasına dikkat etmelisiniz.

Taytınızı satın alırken günlük mü, yoksa şık bir kombinde mi kullanacağınıza karar vermelisiniz. Zira her iki seçenek için de farklı ürünlere ulaşmanız mümkündür.

Örneğin, şık bir kombinde İspanyol paça tayt pantolon modelini tercih edebilirsiniz. · Mevsime uygun giyindiğinizden emin olun.

Çünkü bu parça için birçok kumaş seçeneği vardır. Kışın kalın, yazın ise ince penye İspanyol paça tayt giyebilirsiniz.

Vücut tipinize uygun bir model bulmalısınız.

Kombin bütünlüğünüzü de düşünerek tarzınıza ve paça boyunuza uygun bir ayakkabı seçmelisiniz.

İspanyol Paça Tayt Üzerine Ne Giyilir?

İspanyol paça taytınızla muhteşem görünmek için tamamlayıcı parçalarınıza gereken özeni göstermelisiniz. Üst giyim tercihinizle hem tarzınızı yansıtmalı hem de rahatlığınızdan ödün vermemelisiniz. İspanyol paça tayt kombinleri için genellikle crop üstler kullanılır. Özellikle yüksek belli İspanyol paça tayt ile crop üstler çok uyumludur.

Bu tayt modelini yazın crop bluz ile kombinleyebilirsiniz. Kışın ise crop kazak, sweatshirt veya ceketlerle kombinleyebilirsiniz. Bol giyinmekten hoşlanıyor ve günlük tarzınızda crop üstlere yer vermiyorsanız, vücut ölçülerinize uygun kombinler yapmalısınız. Bunun için belinizi ince gösterecek, fakat dar olmayan üstler tercih edebilirsiniz.

Kimler İspanyol Paça Giymeli?

İspanyol paça tayt, her vücut tipine ve her tarza uygun bir parçadır. Bacakları tamamen sarması nedeniyle bazılarınızın giymekten çekindiğini biliyoruz. Fakat dileyen herkes bol paça tayt giyebilir. İçerisinde rahat hissettiğiniz ve mutlu olduğunuz kombinler için size en uygun modeli tercih edin. İsterseniz üst bacağı tamamen saran isterseniz de hafif bol duran modelleri satın alın. Bu noktada asıl dikkat etmeniz gereken, renk ve desen tercihidir. Düz renklere yönelmeniz hem kolay kombinlenmesi hem de proporsiyonunuz açısından doğru olacaktır. Eğer daha ince bir görünüm yakalamak istiyorsanız, İspanyol paça tayt desenli olmamalıdır. Özellikle desenli taytların üst bacağınızı saran modelleri, daha kilolu veya orantısız görünmenize neden olabilir.

Mart 24, 2022