Konforlu ve Rahat Spor Pantolon Nasıl olmalı?

İş hayatındaki kadınların kombinlerinde kendine sıkça yer alan pantolonlar, konforlu ve rahat olmalıdır. Gün boyu sizinle olacak olan pantolonlarınızı pamuklu kumaştan seçerek, rahatlığı garantileyebilirsiniz.

Dar kalıp sizi sıkan pantolonlar yerine bol kesim, mom stil, dökümlü pantolonlar ile şıklığı ve rahatlığı bir araya getirebilirsiniz. Spor yaparken kullandığınız parçaları, günlük hayatınızda ya da iş hayatında kullanamayacağınız algısını kırmaya hazır mısınız?

Cep detayları ile efektif kullanım kolaylığı sunan pantolonları tercih edebilirsiniz. Bileğe doğru daralan paçası, beli lastikli kadın pantolonları size klasik kombinler yapma fırsatı sunar.

 

Spor Pantolon ile Nasıl Şık Olunur?

Günlük hayatın koşturmacasında kalıplar içerisinde sıkışıp kalmaktan sıkıldınız mı?

Comm-ci size hem günlük hayatta hem de iş hayatında kullanabileceğiniz konforlu seçenekler sunuyor. Konfor öncelikle giyinmeyi ve şık olmayı seviyorsanız Comm-ci ile gardırobunuza küçükdokunuşlar yapabilirsiniz.


Spor Pantolon ile Sportif ve Şık Kombin Önerileri

Marigold Uzun Ribanalı Pantolon ile hem meditasyon yapabilir hem de iş toplantılarınıza katılabilirsiniz. Yüksek bel, bol paça ve yumuşak dokusuyla hareket özgürlüğü sunan pantolonunuzu, crop toplarınızla kombinleyerek spor yaparken özgüce kullanabilrisiniz.

Basic tişörtler ile kombin yaparak günlük şıklığınızla göz doldurabilirsiniz. Siyah balıkçı yaka kaza ve Marigold Uzun Ribanalı Siyah Pantolon kombininize blazer ekru ceket, ekru topuklu ayakkabı giyerek katılacağınız toplantılardan göz kamaştırabilirsiniz.

Opal Cepli Bağcıklı Uzun Pantolon, lastik beli ve kemer detayı ile ofis şıklığınız için biçilmiş kaftan olacaktır. Cepleri sayesinde kullanım konforu sağlayan pantolonunuzu, gömleklerinizle özgürce kombin yapabilirsiniz.

Kahverengi Opal Cepli Bağcıklı Uzun Pantolonu, krem gömlek
ve ekru triko hırka ile kombin yapabilirsiniz. Spor yaparken basic tişört veya sporcu
atletlerinizle kombin yapabilirsiniz.

Jogger Modasını Yakalayın !
Son yıllarda kadın modasına hızlı giriş yapan jooger pantolonlara gardırobunuzda yer açın.

Rahat kesimli, yüksek belli, bileğe doğru daralan pantolonları seviyorsanız jogger modeller sizin için çok idealdir. Nerdeyse her kumaştan üretilen jogger pantolonları alırken esnek ve hareket özgürlüğü sunmasına dikkat edin. Gün boyu sizinle olacak olan pantolonunuzun içinde rahat hissetmeniz önemlidir.

Kai Jogger Likralı Penye Pantolonunuzu Sweatshirtlerinizle kombin yaparak sportif şıklığınızı konuşturabilirsiniz. Acı kahve crop top boğazlı body ve camel Kai Jogger likralı penye pantolon, acı kahve topuklu ayakkabı ve ekru şifon gömlek kombininizle ofis şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

Spor Pantolonlarının Tümünü Görmek İçin Tıklayın !

Ocak 31, 2023